ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Κύμα Καταλήψεων Σε Πανεπιστήμια Και Μεγάλο Συλλαλητήριο Ενάντια Στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια!

Ξεσηκωμός στα Πανεπιστήμια! Οι αντιδράσεις των φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δυναμώνουν και οργανώνονται μεγάλες διαδηλώσεις.

Οι φοιτητές μέσω Γενικών Συνελεύσεων αποφάσισαν καταλήψεις σε όλα τα Πανεπιστήμια της Αθήνας και συμμετοχή στο μεγάλο φοιτητικό συλλαλητήριο αύριο Πέμπτη 11 Γενάρη στις 12:00 στα Προπύλαια, και συντονισμό φοιτητικών συλλόγων την Παρασκευή 12 Γενάρη, στις 13:00 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Από αύριο οι φοιτητές πραγματοποιούν καταλήψεις σε όλα τα ιδρύματα της Αθήνας, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, στις Σχολές Επιστημών Αγωγής ΕΚΠΑ, στη Σχολή Θετικών Επιστημών ΕΚΠΑ, στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών ΕΚΠΑ, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο με αυτό τον τρόπο δυναμώνει η συντονισμένη πανελλαδική δράση πάνω από 115 φοιτητικών συλλόγων.

Το μήνυμα των φοιτητών είναι ξεκάθαρο «Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο!» για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, οι φοιτητές απαιτούν αναβάθμιση των σπουδών τους, πτυχία με αξία και δωρεάν σπουδές. 
 
Ήδη με αποφάσεις συμμετέχουν στο αυριανό συλλαλητήριο δεκάδες φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας.
 
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου