ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Συντονισμός Σχημάτων Και Αγωνιστ(ρι)ών : Πρόταση Για Πανελλαδική Κινητοποίηση Και Πανελλαδικό Συντονιστικό Γ.Σ Στις 8/2

 

▸Πρόταση για πανελλαδική κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων και πανελλαδικό συντονιστικό γενικών συνελεύσεων στις 08/02. Η πρόταση κατατίθεται σε όλες τις συντονιστικές επιτροπές κατάληψης και σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις

 
Αναλυτικά η πρόταση από τον Συντονισμό Σχημάτων και Αγωνιστ(ρι)ών

Η κυβέρνηση οξύνει την επίθεση απέναντι στις καταλήψεις και τους συλλόγους, εξαγγέλοντας εισαγγελική παρέμβαση. Ταυτόχρονα διαρροές από κυβερνητικά στελέχη κάνουν λόγο για κατάθεση του νομοσχεδίου στο τέλος της επόμενης βδομάδας.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Οι εκατοντάδες καταλήψεις πανελλαδικά δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα. Τώρα είναι η ώρα για αποφασιστική κλιμάκωση του αγώνα, την επόμενη βδομάδα να βουλιάξει το κέντρο της Αθήνας. Προτείνουμε την οργάνωση πανελλαδική κινητοποίησης έτσι ώστε να συνεβρεθούν οι καταλήψεις από την Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Πάτρα και την Κρήτη, από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα- να πλημμυρίσουμε το κέντρο της Αθήνας!

Καμία αναμονή, καμία επανάπαυση. Ως Συντονισμός Σχημάτων και Αγωνιστ(ρι)ών καταθέτουμε σε όλες τις συντονιστικές επιτροπές κατάληψης και σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις την παραπάνω πρόταση. 

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
Πηγή : Πριν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου