ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ / Καλό Θα Ήταν Η ΝΔ Που Χρωστάει 400.000.000€ Στις Τράπεζες Να Μη Μιλάει Για «Ληστείες»

 

 «Μόνη παράνομη είναι η κυβέρνηση που σχεδιάζει να ποδοπατήσει το Σύνταγμα για να φέρει ιδιωτικές επιχειρήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας»

 
«Μόνη παράνομη είναι η κυβέρνηση που σχεδιάζει να ποδοπατήσει το Σύνταγμα για να φέρει ιδιωτικές επιχειρήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας» τονίζει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε αιχμηρό σχόλιο της με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που παρομοίασε του φοιτητές με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Μάλιστα δηκτικά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «καλό θα ήταν ο πρόεδρος του κόμματος που χρεοκόπησε τη χώρα και χρωστάει 400.000.000€ στις τράπεζες να μη μιλάει για «ληστείες».
 

Η ανάρτηση και το καυστικό σχόλιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ


«Ο Πρωθυπουργός της χώρας παρομοίασε σε live μετάδοση, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, τους φοιτητές/τριες που αγωνίζονται για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Μόνη παράνομη είναι η Κυβέρνηση που σχεδιάζει να ποδοπατήσει το Σύνταγμα για να φέρει ιδιωτικές επιχειρήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας.

Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δημόσια πανεπιστήμια απέναντι στα σχέδια διάλυσής τους και αντικατάστασής τους με supermarkets πτυχίων.

Υ.Γ. Καλό θα ήταν ο πρόεδρος του κόμματος που χρεοκόπησε τη χώρα και χρωστάει 400.000.000€ στις τράπεζες να μη μιλάει για «ληστείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου