ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Π.Α.Σ.Ε. Vodafone : Στεκόμαστε Αλληλέγγυοι Στη Δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού


 

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ

(Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου: 5215/2008)

Αρ. Πρωτοκόλλου: 04/2024

Αθήνα, 25/1/2024

 

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού

  

·       Κρεσέντο καταστολής από τους κρατικούς μηχανισμούς ενάντια σε πολίτες με στήριξη στα funds και στα «αρπακτικά» – τοκογλύφους

 

Εχθές 24/1/2024 στου Ζωγράφου πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ μαζί με εισαγγελέα έσπασαν με πριόνι μία πόρτα, έδειραν και έπνιξαν στα χημικά κόσμο που διαμαρτυρόταν και συνέλαβαν μία ηλικιωμένη γυναίκα και τον ανάπηρο γιο της μέσα από το σπίτι τους με κατηγορία «τη διατάραξη οικιακής ειρήνης». Ντράπηκε και η ντροπή…

Μπράβο στα λεβεντόπαιδα των ΜΑΤ και τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, που πάταξαν την εγκληματικότητα για άλλη μία φορά.

Έτσι εννοεί την «ασφάλεια» η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2024: Αστυνομία και κράτος υπάρχει και περισσεύει για τους τραπεζίτες, τους τοκογλύφους και τους εργοδότες. Απουσίες μετρά μόνο για την υγεία, την παιδεία, τις συγκοινωνίες, τους πλημμυροπαθείς, τους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους.

Καταγγέλλουμε την αρπαγή της κατοικίας της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού για μικρό χρέος μόλις 45.000 ευρώ, το οποίο ήταν πρόθυμη να διακανονίσει.

Καταγγέλλουμε την υποταγή όλων των κρατικών μηχανισμών στους τοκογλύφους – φαντάσματα -τους σύγχρονους Σκρουτζ- που μήνυσαν μία ηλικιωμένη γυναίκα και πάνε να της φορτώσουν τον μισό ποινικό κώδικα, τη στιγμή μάλιστα που νομικά εκκρεμεί η διαδικασία έξωσης και άλλες ενέργειες.

Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια με διάφορους μανδύες από τα κυβερνητικά πόστα διαμόρφωσαν το μνημονιακό νομοθετικό πλαίσιο, που διαλύει κοινωνικές υποδομές, που αρπάζει σπίτια, κάνει το ρεύμα είδος πολυτελείας, αναγκάζει τον κόσμο να πει το «λάδι-λαδάκι».

Απαιτούμε ουσιαστική κοινωνική δικαιοσύνη και την άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών που έχουν απαγγελθεί στην Ιωάννα Κολοβού. Την κατάργηση όλων των ενεργειών έξωσης της. Την άμεση αλλαγή του απαράδεκτου τοκογλυφικού νομοθετικού πλαισίου που έχει θεσπιστεί.

Καταγγέλλουμε την άγρια αστυνομική βία απέναντι στους πολίτες και τον κόσμο που συμπαραστέκεται στον αγώνα της κας Κολοβού.

Ίσως θα υπάρχουν και όσοι πουν «μα τι με ενδιαφέρει αυτή η περίπτωση, δεν με αφορά». Απαντάμε ότι αυτή η περίπτωση θα είναι οδηγός για την εφαρμογή αυτών των ληστρικών μεθόδων στους πολλούς, ώστε πολλές κατοικίες να καταλήξουν στα χέρια των τραπεζών και των funds.

Η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της δεν είναι μόνοι τους. Τους συνδέει ένα νήμα με όλους εμάς:

· Με την ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας με ολέθρια αποτελέσματα. Με τους γιατρούς και τους φοιτητές που αντιστέκονται σε αυτές τις πολιτικές.

· Με τις συνδικαλιστικές διώξεις που δέχονται συνάδελφοι μας αλλά και εργαζόμενοι από άλλους χώρους, όπως ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ αυτές τις ημέρες.

· Με την καταστολή που επεκτείνεται και νομοθετείται απέναντι στα συνδικάτα, στις διαμαρτυρίες και σε όλη την κοινωνία.

· Με την ακρίβεια που θερίζει το εισόδημά μας και την αγωνία που νιώθουμε όλοι για την επόμενη ημέρα.

· Με τους συναδέλφους μας ακόμη, εκείνους -αλλά και πολλούς άλλους πολίτες- που έχουν χάσει επίσης το σπίτι τους από ανάλογες καταστάσεις και είναι σε δικαστικές διαμάχες με ανάλογα κοράκια.

Η κυβερνητική αναλγησία έφτασε στο απόγειο της.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Κανένας μόνος του απέναντι στα αρπακτικά του κεφαλαίου και την κυβέρνηση.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone-Πάναφον

www.pasevodafone.gr – info@pasevodafone.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας με το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου