ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Πορεία Yπέρ Tου Παλαιστινιακού Λαού Στη Θεσσαλονίκη - Εκδήλωση Στη Νομική Αθήνας

Μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, αντιεξουσιαστές και συλλογικότητες πραγματοποίσαν σήμερα το μεσημέρι πορεία αλληλεγγύης υπέρ του Παλαιστινιακού λαού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο Άγαλμα Βενιζέλου και από εκεί πραγματοποιήσαν πορεία στον άξονα της Αριστοτέλους, ενώ φτάνοντας έξω από το Αμερικανικό Προξενείο στην Τσιμισκή φώναζαν συνθήματα κάτω των Αμερικανών, όπως μεταδίδει το voria.gr.


 

Εκδήλωση στην Αθήνα

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τίτλο «Ιμπεριαλισμός, Μέση Ανατολή και η πάλη για Ελεύθερη Παλαιστίνη» θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. σήμερα, στη Νομική Αθήνας (αμφιθέατρο 1, είσοδος από Μασσαλίας).

Στη εκδήλωση που διοργανώνουν η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο και η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας με ομιλητές/τριες: Μοχάμετ Ελ Σαγιέντ (Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας), Γιώργος Τσιάρας (δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών»), Παντελής Βαϊνάς (ΕΕ ΑΔΕΔΥ), Γιώργος Τσιμουρής (πανεπιστημιακός Πάντειο), Κατερίνα Πατρικίου (πρόεδρος σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Άγιος Σάββας),  Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος (σκηνοθέτης), Γιάννης Σηφακάκης (Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο – Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη).

Παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν οι: Μανώλης Σαρρής (Αλληλεγγύη για Όλους), Δημήτρης Πλειώνης (ΒDS Greece), Νικόλας Κοσματόπουλος (καθηγητής στο τμήμα πολιτικών σπουδών στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Βηρυτού και μέλος Decolonize Hellas).

Συντονίζουν: Άννα Στάμου (Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας), Ζαννέτα Λυσικάτου (Γενικό Συμβούλιο ΠΟΕΔΗΝ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου