ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Σάββατο 27 Γενάρη : Όλες-οι Στη Διαδήλωση Αλληλεγγύης Στον Παλαιστινιακό Λαό Και Την Αντίστασή Του

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα νικήσει!

Όλες-οι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του. 

 



Σάββατο 27 Γενάρη, 12 μ.μ., Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής)



Ο παλαιστινιακός λαός προσφέρει τον ανθό της νεολαίας του στις οργανώσεις της Αντίστασης. Χωρίς να σκύβει το κεφάλι, υπομένοντας τα βάσανα, δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο υποχώρησης, δίνοντας φτερά στα πόδια των μαχητών της Αντίστασης που πέφτουν πάνω στον σιωναζιστή εισβολέα, γεμάτοι αυτοθυσία και αυταπάρνηση, αδιαφορώντας για τη ζωή τους.

Οι σιωνιστές, ανίκανοι να επιδείξουν κάποια επιτυχία στα πεδία των μαχών, σφυροκοπάνε τον άμαχο πληθυσμό και τις πολιτικές υποδομές της Γάζας, ενώ τα ένοπλα σκέλη των οργανώσεων της Αντίστασης τους καταφέρουν ισχυρότατα πλήγματα, κάνοντάς τους να ουρλιάζουν από τρόμο όποτε διασταυρώνονται με τους μαχητές της. Η σιωνιστική οντότητα, διαιρεμένη λόγω της πλήρους αποτυχίας της στα πεδία των μαχών, και λυσσασμένη απέναντι στη σταθερότητα και την αποφασιστικότητα του παλαιστινιακού λαού να υπερασπίσει μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός του τη γη του, αναζητά λύση, προσπαθώντας να βρει τη λιγότερο επώδυνη διέξοδο από την παγίδα θανάτου που της έχει στήσει η Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Γάζα.

Από την πλευρά της η Αντίσταση, δεμένη σαν το κρέας με το νύχι με τον παλαιστινιακό λαό, αμετακίνητη απαιτεί από τους σιωνιστές την απόσυρση των δυνάμεων τους από την Γάζα, την πλήρη και οριστική διακοπή του πολέμου και την απελευθέρωση των χιλιάδων παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων από τα ισραηλινά κολαστήρια, προκειμένου να απελευθερώσει τους αιχμάλωτους ισραηλινούς στρατιώτες που κρατάει.


Το σιωνιστικό κράτος έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια όλης της ανθρωπότητας, έχοντας ως μοναδικό στήριγμα τις ΗΠΑ και μια χούφτα δυτικών ιμπεριαλιστικών κρατών με συγκεκριμένα συμφέροντα στη Μέση Ανατολή καθώς και τους λακέδες τους, όπως το ελληνικό κράτος. Απ’ την άλλη, ο παλαιστινιακός λαός έχει στο πλευρό του τους λαούς όλου του κόσμου που βροντοφωνάζουν για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και για ελεύθερη Παλαιστίνη. 

  • Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

  • Η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωνισμού-ιμπεριαλισμού!

  • Άμεσος τερματισμός κάθε σχέσης —οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής— του ελληνικού κράτους με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ!

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου