ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ | Καταγγελία Για Την Επιβολή lock out Στο Κάτω Πολυτεχνείο - ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ 8ΠΜ, ΠΥΛΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!


Καταγγέλλουμε την απόφαση του πρύτανη του ΕΜΠ για Lockout την Πέμπτη 25/1, ενώ φοιτητές βρίσκονται μέσα στον χώρο του Πολυτεχνείου κάνοντας κατάληψη επί δύο συνεχόμενες βδομάδες.

 

Αυτές τους οι κινήσεις δείχνουν την θέληση του συστήματος να καταπνίξει τον συντονισμό τον φοιτητών, να περιορίσει τον αγώνα μας και να φιμώσει κάθεναν που έρχεται ενάντια στα σχέδια τους. Δείχνουν ότι οι κινητοποιήσεις μας τους φοβίζουν. Τέτοιες κινήσεις είναι γέννημα θρέμμα της πολιτικής της φασιστικοποίησης της δημόσιας και της πολιτικής ζωής, της πολιτικής που μετατοπίζει όλο και δεξιότερα το πολιτικό σκηνικό. Της πολιτικής που θέλει να βγάλει στην παρανομία τους φοιτητικούς συλλόγους και τις φοιτητικές αντιστάσεις.

Αντιλαμβάνονται την αγανάκτηση των φοιτητών και φοβούνται τον ξεσηκωμό μας. Οι πολύ μαζικές γενικές συνελεύσεις, οι διαδηλώσεις και οι πορείες είναι ένδειξη πολύ ενθαρρυντική που τρομοκρατεί το ίδιο το σύστημα.

Κεντρικά έχουν επιστρατεύσει τους μηχανισμούς τους και έχουν εμφανίσει λυτούς και δεμένους για να συγκροτήσουν τα μπλοκ αντικατάληψης και να σπάσουν τις καταλήψεις. Η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ, αξιοποιώντας τον εκβιασμό της κυβέρνησης για τα χαμένα εξάμηνα, έχουν αναλάβει τη βρώμικη δουλειά.

  • Μαζικοποιούμε την κατάληψη.
  • Υπερασπιζόμαστε το λαϊκό άσυλο αγώνων.
  • Σπάμε το lock out στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου