ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

ΓΛΥΦΑΔΑ Τραυματίστηκε Εργαζόμενη Στην Καθαριότητα


Άλλο ένα εργατικό «ατύχημα» σημειώθηκε σε εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Γλυφάδας.   Σύμφωνα με καταγγελία της ΔΑΣ Εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας, εργαζόμενη «τραυματίστηκε από πτώση του κάδου στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, έσπασε το χέρι της και χτύπησε στη μέση. Άλλη παρόμοια περίπτωση έγινε πριν λίγο καιρό και η συναδέλφισσα έκοψε το χέρι της».

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ σημειώνει:


«Κάθε μέρα οι συνάδελφοι διαπιστώνουν προβλήματα χειρισμού και συμβατότητας των νέων απορριμματοφόρων με τους κάδους και η δημοτική αρχή αδιαφορεί!

Πόσους άραγε σακατεμένους συναδέλφους πρέπει να μετρήσουμε ώστε να ανησυχήσει και να διασφαλίσει συνθήκες ασφάλειας;

Γιατί εδώ και 6 μήνες που έχει λήξει η σύμβαση του τεχνικού Ασφαλείας δεν έχει κινήσει διαδικασίες ώστε να προσληφθεί νέος και με την παρουσία του να εντοπιστεί το πρόβλημα με τα απανωτά ατυχήματα στα νέα οχήματα;».

«Τώρα να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς από τη δημοτική αρχή» τονίζει.
 
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου