ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Τέσσερις Ισραηλινοί Στρατιώτες Νεκροί Στη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός, ανακοίνωσε σήμερα ότι άλλοι τέσσερις στρατιώτες του σκοτώθηκαν στις μάχες που σημειώνονται σε ολόκληρη την Λωρίδα της Γάζας.

Μεταξύ των τεσσάρων νεκρών που αναφέρθηκαν περιλαμβάνονται ένας 19χρονος λοχίας του 94ου Τάγματος του Ισραήλ, ο οποίος σκοτώθηκε στη νότια Γάζα, και δύο 26χρονοι ταγματάρχες του 8219ου Τάγματος Μηχανικού Μάχης, οι οποίοι επίσης σκοτώθηκαν σε μάχες στο νότο.

Ένας 27χρονος ταγματάρχης της ομάδας μηχανικού της 36ης Μεραρχίας σκοτώθηκε στην κεντρική Γάζα.

Τέσσερις άλλοι ισραηλινοί στρατιώτες – ένας αξιωματικός μάχης και τρεις έφεδροι – τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού.

Το Ισραήλ δεν ανέφερε πρόσθετους θανάτους μεταξύ των δυνάμεών του την Κυριακή και τη Δευτέρα. Από την έναρξη της χερσαίας εισβολής του Ισραήλ στη Γάζα, 174 ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί και 1.042 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Οι τελευταίοι αναφερόμενοι τέσσερις θάνατοι δεν φαίνεται να αποτελούν μέρος αυτού του συνόλου.

(Με πληροφορίες από: «Al Jazeera»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου