ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Στις 28/9 Η Κινητοποίηση Στη Motor Oil

 


                                                       Στις 28/9 η κινητοποίηση στη Motor Oil
 
 
▸Το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί τελικά η κινητοποίηση στη Motor Oil ενάντια στον εφοδιασμό με καύσιμα για τον δολοφονικό ισραηλινό στρατό, η οποία είχε αποφασιστεί ύστερα από σύσκεψη σωματείων, συλλογικοτήτων και συνδικαλιστών που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) στις 10 Σεπτέμβρη.

Το αρχικό ραντεβού έχει δοθεί για τις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας στους Αγίους Θεοδώρους.

«Η μετάθεση της ημερομηνίας έγινε με σκοπό την εξασφάλιση ακόμη μεγαλύτερης ευρύτητας των δυνάμεων που πρόκειται να λάβουν μέρος, αλλά και την καλύτερη οργάνωση της», σημειώνει η ΠΕΝΕΝ.

Στις εγκαταστάσεις της Motor Oil της εφοπλιστικής οικογένειας Βαρδινογιάννη εξακολουθούν να πηγαινοέρχονται τα δεξαμενόπλοια Overseas Santorini και Overseas Sun Coast της εταιρείας Overseas Shipholding Group.

«Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε εργατικά σωματεία, φορείς, σχήματα και συλλογικότητες της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν στην συγκέντρωση για να σταματήσουμε το έγκλημα σε βάρος του ηρωικού παλαιστινιακού λαού», αναφέρει το κάλεσμα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα σημεία που θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία από Αθήνα και Πειραιά για Αγίους Θεοδώρους.
 
Πηγή : Πριν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου