ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Δεν Τους Δέχτηκαν Καν Στο Δημαρχείο Αθήνας Για Τα Προεκλογικά Πρόστιμα Για Τις Αφίσες

Τις κλειστές πόρτες του Δημαρχείου και την απαγόρευση σε αντιπροσωπεία οργανώσεων να παραστεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αντιμετώπισαν δεκάδες διαδηλωτές σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα. Η δημοτική αρχή, που τόσο «νοιάζεται» για την πόλη και τους πολίτες της (και πάνω από όλα για την καθαριότητα!), δεν τόλμησε να δώσει λόγο σε αυτούς που φορτώθηκαν τα πρόστιμά της. Βλέπετε, η σιγή νεκροταφείου που θέλησαν να επιβάλουν προεκλογικά συνεχίζεται και μετεκλογικά.Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν με πανό το ΚΚΕ(μ-λ), που του έχει επιβληθεί πρόστιμο, η ΟΚΔΕ και το Μ-Λ ΚΚΕ. Για πολλή ώρα ακούστηκαν συνθήματα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της καταστολής και της τρομοκρατίας, και φυσικά ενάντια στην απόπειρα πολιτικής φίμωσης που επιδιώκεται με τα πρόστιμα.

Η δημοτική αρχή όχι μόνο δεν δέχτηκε να ακούσει τους εκπροσώπους των συγκεντρωμένων, αλλά -όπως προέκυψε από ενημέρωση δημοτικών συμβούλων- απέρριψε και κάθε ενδεχόμενο ακύρωσης των προστίμων. Φυσικά, αυτό μένει να φανεί, καθώς οι πολιτικές οργανώσεις λένε πως δεν θα αποδεχτούν έτσι εύκολα την άθλια μεθόδευση και θα συνεχίσουν τη δράση τους.

Σε αυτό συμβάλλουν και οι αποφάσεις σωματείων και συλλογικοτήτων που έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνονται, κάποιες από τις οποίες διαβάστηκαν και στη συγκέντρωση (Σύλλογος Εργαζομένων ΤΕΕ, Π.Ε.Ν.Ε.Ν, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης, Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Τ.Α.Ν.Π.Υ, Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων ΝΑΤ και Κατωτέρων Πληρωμάτων ΠΣΣ - ΝΑΤ, Ταξική Πορεία).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου