ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Απρόκλητη Επίθεση Με Χημικά Από Τα ΜΑΤ Στην Ειρηνική Διαδήλωση Αλληλεγγύης Για Την Παλαιστίνη Στην Πλατεία Συντάγματος

 ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

 

 
Με το «καλημέρα» ο νέος υπουργός κος Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει ακέραια την ευθύνη στην πρώτη απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ μέσα στο νέο έτος ενάντια σε μια ειρηνική διαμαρτυρία πολιτών με παρουσία πολλών οικογενειών με μωρά και μικρά παιδιά το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος .

Ενώ εξελισσόταν η διαμαρτυρία με συνθήματα κατά της βάρβαρης γενοκτονίας του κράτος του Ισραήλ ενάντια στον άμαχο πληθυσμό της Γάζας, το Υπουργείο «Προστασίας του πολίτη» έδρασε απροειδοποίητα, με απόλυτη μεθοδικότητα και ακρίβεια χωρίς κανένα λόγο και χρησιμοποίησε μαζικά χημικά εναντίων πλήθος πολιτών που βρέθηκαν στο κάλεσμα για αλληλεγγύη των Παλαιστινιακών οργανώσεων στην Αθήνα.

Ο νέος Υπουργός Κος. Χρυσοχοΐδης με το «καλημέρα» έδωσε ήδη τα « διαπιστευτήρια» του στην Ισραηλινή και αμερικανική πρεσβεία με συνέπεια και αφοσίωση όπως «αξίζει σε μια Νατοϊκή, Ευρωατλαντική, σύμμαχο του Ισραήλ, χώρα» με την Ακροδεξιά, σιωνιστική κυβέρνηση Νετανιάχου, που έχει καταπατήσει κάθε έννοια και νόημα διεθνούς νομοθεσίας περί εγκλημάτων πολέμου, σφαγιάζοντας αδιάκοπα τον πληθυσμό της Γάζας.

Η ΛΑΕ-ΑΑ που βρέθηκε με εκπροσώπους της στην συγκέντρωση απερίφραστα καταγγέλλει την ωμή βία που εξαπέλυσαν με χημικά οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

Καλούμε τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς που αταλάντευτα στηρίζουν τον ηρωικό αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή εγκληματική βαρβαρότητα με την πλήρη στήριξη και ανοχή των ΗΠΑ , της ΕΕ αλλά και της Ελληνικής κυβέρνησης να συνεχίσουν να εκδηλώνουν πολυποίκιλα, πιο δυναμικά, μαζικά και ενωτικά την παρουσία όλων μας σε κάθε κινητοποίηση υπέρ του δικαίου αγώνα της Παλαιστίνης .

Το Γραφείο Τύπου 6.1.2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου