ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Οικονομική Εξόρμηση ΝΑΡ : «Άγγιξε» Το 30% Ο Δεκέμβρης, Κρίσιμο Το Επόμενο Δίμηνο

Ο πρώτος μήνας της τρίμηνης οικονομικής εξόρμησης του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) έκλεισε στις 31 Δεκεμβρίου.

 

Η ανταπόκριση των φίλων μας ανέδειξε τις δυνατότητες και τη διάθεση για να συμβάλλουν ώστε το δύσκολο φορτίο των εξόδων για τη λειτουργία και τα στοιχειώδη μέσα επικοινωνίας να το επωμιστούμε μαζί.

Το πλάνο κάλυψης του στόχου της Οικονομικής Εξόρμησης βρίσκεται στο 29% για το ΝΑΡ και στο 27% για τη νΚΑ και βεβαίως χρειάζεται να ενταθεί η προσπάθεια το επόμενο δίμηνο, δηλώνει η Οικονομική Επιτροπή του ΝΑΡ και της νΚΑ, για να πιαστεί ο τελικός στόχος συγκέντρωσης του ποσού, που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις ανάγκες των μαχών του 2024.

Η άμιλλα των Οργανώσεων περιοχών φέρνει στην πρώτη θέση την Αττική με κάλυψη του 31,68% του πλάνου της, δεύτερη την Οργάνωση Εξωτερικού με 29,5% και στην τρίτη θέση την Ήπειρο με 29% του πλάνου της.

Από τις Οργανώσεις Βάσης, πρώτη είναι η ΟΒ Υγείας Αττικής με 77,5%, δεύτερη η ΟΒ Κέντρου 1 Αθήνας με 65% και τρίτη η ΟΒ πρώην ΔΕΚΟ – Τραπεζών Αττικής με 63%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου