ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Κυβερνητικό Πρόγραμμα Αξιοπρέπειας, Δικαιοσύνης Και Δημοκρατίας Παρουσίασε Ο Αλ. Τσίπρας (Video)

Τα εκατοντάδες μέλη του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, και ανάμεσά τους εκπρόσωποι της κοινωνικής πρωτοπορίας, όπως οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, καλωσόρισαν στο βήμα του ομιλητή λίγο πριν τις 8 το βράδυ, τον «πρώτο υποψήφιο αριστερό πρωθυπουργό της χώρας μας», όπως είπε ο προεδρεύων Νίκος Βούτσης.


Και με τον τρόπο αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας ξεδίπλωσε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσει αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και δημοκρατία στους πολίτες, με σεβασμό προς τον κόπο τους (γι' αυτό και το μικρό κυβερνητικό σχήμα, με τα δέκα υπουργεία, γι' αυτό και η δέσμευση για πάταξη της διαφθοράς). Ένα πρόγραμμα που θα είναι εντός των ευρωπαϊκών πλαισίων, σημείωσε ακόμη, ζητώντας εν τέλει «αυτοδυναμία στη Βουλή για να δώσουμε αυτοδυναμία στο λαό μας». Εξαπέλυσε, τέλος, σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Ομιλία και κλίμα στην αίθουσα επιβεβαίωσε πάντως αυτό που συνθηματικά είχε δηλώσει νωρίτερα ο γραμματέας της Κ.Ε. Δημήτρης Βίτσας λίγο νωρίτερα, αναρωτώμενος, «Αν όχι εμείς, ποιοι. Αν όχι πότε, τώρα», για να απαντήσει με αποφασιστικότητα: «Εμείς τώρα!»

Πηγή : avgi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου