ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σ. Ρίζος: Μπορούμε Και Χωρίς Την Κηδεμονία Της Ευρωζώνης | Ηχητικό

Την πεποίθηση ότι η χώρα μας μπορεί να βρει τον βηματισμό της και να αποκτήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της παραγωγικότητας και της εθνικής ανάπτυξης έξω και πέρα από τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς και θεσμούς, εξέφρασε μιλώντας στον Κρήτη fm 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ, Σεραφείμ Ρίζος.

Είναι προτεραιότητα οι αλλαγές να αφορούν την κοινωνία και να ξεκινήσουμε μέσα από τη δική της συμμετοχή, τόνισε ο κ. Ρίζος, για να προσθέσει ότι εάν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ καταφέρει να μπει στη Βουλή, θα υποστηρίξει κάθε θετική προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλία μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά θα βρεθεί και απέναντι σε κάθε σχέδιο περαιτέρω φτωχοποίησης των πολιτών και εκχώρησης του εθνικού πλούτου.

Χωρίς το κούρεμα του λεγόμενου «χρέους» και την εθνικοποίηση των τραπεζών, δεν μπορούμε να έχουμε μια ευκαιρία για αληθινές πρωτοβουλίες, τόνισε ο κ. Ρίζος.


Πηγή : agonaskritis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου