ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΙΝ : Ψήφο σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ – Ανατροπή, όχι εναλλαγή!

Να σπάσουμε τα δεσμά ΕΕ – κεφαλαίου, όχι να αλλάξουμε διαχειριστή

Μαζικό κάλεσμα για την υποστήριξη και υπερψήφιση των ψηφοδελτίων αγώνα και ανατροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση (ΜΑΡΣ) απευθύνουν οι δυνάμεις της πολιτικής συνεργασίας μια βδομάδα πριν από τις εκλογές. Και να γιατί: Πρώτον, η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ είναι η πιο αποφασιστική καταδίκη του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ήταν το υπηρετικό τους προσωπικό. Δεν είναι μόνο ψήφος απομάκρυνσης του Σαμαρά – Βενιζέλου και της άθλιας κυβέρνησής τους (που πλέον αποτελούν παρελθόν) αλλά και της πολιτικής τους, της πολιτικής που επιβάλλουν η ΕΕ, τα Μνημόνια, παλιά και νέα, η ολιγαρχία του πλούτου, ντόπια και ξένη. Γιατί ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ σημαίνει ανατροπή, αλλαγή πολιτικής και όχι αλλαγή διαχειριστή. Δεύτερον, η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ είναι ψήφος αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης, είναι ψήφος για τη μεγάλη ανατροπή που έχει ανάγκη ο λαός μας για να ανασάνει και να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Είναι ψήφος ανυπακοής στην τρομοκρατία της ΕΕ, των αγορών και της εγχώριας πλουτοκρατίας, που λένε πως δεν πρέπει να διαταραχθεί το πλαίσιο των Μνημονίων και των ασφυκτικών αντιλαϊκών ευρωσυνθηκών. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ τονίζει πως ο οργανωμένος και αγωνιζόμενος λαός μπορεί να σπάσει τα δεσμά του χρέους, των ευρώ-ΕΕ, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου. Γι’ αυτό απορρίπτει την υποταγή και την οδυνηρή αυταπάτη μιας αδύνατης διαπραγμάτευσης με τους «οικονομικούς δολοφόνους» εντός του «πλαισίου», όπως προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτον η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ είναι ψήφος για την αντεπίθεση του κινήματος στις 26 Ιανουαρίου, για να φύγει και η βάρβαρη πολιτική μαζί με τους Σαμαρά – Βενιζέλο, για την εργατική – λαϊκή αριστερή αντιπολίτευση σε οποιαδήποτε κυβέρνηση διαχειριστή της ίδιας πολιτικής. Τέταρτον, η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ είναι ψήφος για μια άλλη Αριστερά, ασυμβίβαστη και ανατρεπτική, που δεν θα υποτάσσεται στην ΕΕ και στο σύστημα ούτε θα μένει περίκλειστη στο κόμμα-φρούριο. Για μια Αριστερά χρήσιμη στο λαό και στους αγώνες του, που θα συνδέει τις σημερινές μάχες με την προοπτική κατάργησης του καπιταλισμού.

Πηγή : prin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου