ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Μήνυμα Αλληλεγγύης Της Κωνσταντίνας Κούνεβα, Πρώην Ευρωβουλευτή, Για Το Σημερινό Συλλαλητήριο

 

Μήνυμα αλληλεγγύης για το σημερινό συλλαλητήριο από την Κωνσταντίνα Κούνεβα, πρώην ευρωβουλευτή.

Το μήνυμα έχει ως εξής:

«Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στο πανεργατικό συλλαλητήριο στις 26 Φλεβάρη στις 12 μ. στο Σύνταγμα. Είμαι αλληλέγγυη με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, της COSCO, των "Πετρελαίων Καβάλας" και της "Νηματουργίας Βαρβαρέσος" και με στήριξη όλο το εργατικό και κοινωνικό κίνημα να διεκδικήσουμε:

Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, καμία εμπλοκή της Ελλάδας, να μην πληρώσει ο λαός με νέα ακρίβεια. Κανείς εργαζόμενος χωρίς Συλλογική Σύμβαση, να αποκτήσουν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ, όχι στις απολύσεις και στις αναστολές συμβάσεων, κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά, που έχουν φτωχύνει και εξοντωθεί, μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50%. Κατάργηση όλων των φόρων στα καύσιμα και την Ενέργεια. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό και τηλέφωνο, αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ. Διαγραφή χρεών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά, μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, στις συγκοινωνίες, στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς. Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Κάτω τα χέρια από τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.

Βγαίνουμε όλοι στους δρόμους έως να αποκτήσουμε αυτά που χρειαζόμαστε για τη ζωή και την αξιοπρεπή εργασία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου