ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Επικίνδυνη Εξέλιξη : H Ελλάδα Στέλνει Φονικά Όπλα Στην Ουκρανία / ΠΡΙΝ

ΠΡΙΝ 



 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει λάδι στη φωτιά του πολέμου

 
Εμβάθυνση της ελληνικής εμπλοκής στον πόλεμο στην Ουκρανία συνιστά η απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να στείλει πολεμικό εξοπλισμό εντός της ημέρας στον Ουκρανικό στρατό. Πρόκειται για μια επιθετική κίνηση, η οποία ρίχνει λάδι στη φωτιά και κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από τις ειρηνευτικές πρωτοβουλίες που χρειάζεται να υπάρξουν για άμεσο τερματισμό της ρωσικής εισβολής και των εχθροπραξιών.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού σήμερα Κυριακή 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου. Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τη στρατιωτική εικόνα στην Ουκρανία. Με απόφασή του, όπως σημειώνεται, η Ελλάδα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, σε συνεννόηση με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, τις χώρες της ΕΕ, αποστέλλει εντός της ημέρας, αμυντικό υλικό με 2 C-130 τα οποία θα αναχωρήσουν για την Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου