ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ένας 63χρονος Εργαζόμενος Σε Εργοστάσιο Της ΔΕΗ Πέθανε Την Ώρα Της Δουλειάς

 

Την ζωή του έχασε το πρωί της Παρασκευής ένας 63χρονος εργαζόμενος του Ομίλου «ΤΕΡΝΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», την ώρα που δούλευε στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, στο Μαστιχάρι της Κω. Ο 63χρονος ήταν χειριστής στροβίλου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ο εργαζόμενος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εργάζονταν προσωρινά στη Κω, προσήλθε κανονικά στην εργασία του στις 7 το πρωί, αλλά μέσα μετά από λίγα λεπτά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 63χρονος κατάγεται από Βόρεια Ελλάδα και βρίσκονταν στη Κω τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του, για να εργαστεί στο συγκεκριμένο μηχάνημα, για λογαριασμό της εταιρείας. 
 
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου