ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Αναζητήστε Το Πριν, Σας Χρειάζεται!

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ

Το αμέσως επόμενο διάστημα το Πριν θα χρειαστεί δίπλα του όλους τους φίλους και τις φίλες. Καθώς η εφημερίδα μας δίνει τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες και χωρίς οικονομική στήριξη από μεγάλα συμφέροντα, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε περιορισμό των φύλλων που τυπώνουμε, με πιθανό αποτέλεσμα να φτάνουμε σε λιγότερα σημεία πώλησης. Ταυτόχρονα, αυξάνει η οικονομική πίεση και δυσκολία, άρα θέλουμε αύξηση της κυκλοφορίας και των ενισχύσεων.

Γι’ αυτό καλούμε τους αναγνώστες μας να συνεχίσουν να αναζητούν και να αγοράζουν το Πριν κάθε Κυριακή! Κι αυτό το «κάθε» έχει μεγάλη σημασία, τόσο οικονομική όσο και για τη σταθεροποίηση της διανομής όσο και την άνοδο της κυκλοφορίας. Εάν δεν το βρείτε σε ένα περίπτερο, αναζητείστε το σε επόμενο. Εάν δεν βρίσκετε το Πριν σε κάποια περιοχή στείλτε μας άμεσα μέιλ στο prin@otenet.gr ή επικοινωνήστε με μέλος της Συντακτικής Επιτροπής για να το αντιμετωπίσουμε. Ακόμα, ειδικά για συντρόφους που βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία ή στο εξωτερικό και είναι δύσκολο να φτάσει η εφημερίδα υπάρχει και η λύση της ηλεκτρονικής αποστολής, με εγγραφή συνδρομητή. Επικοινωνήστε μαζί μας. (Η συνδρομή είναι 50 ευρώ το εξάμηνο και αποτελεί απαραίτητη στήριξη στην εφημερίδα για την απρόσκοπτη έκδοσή της. Ο συνδρομητής λαμβάνει κάθε Σάββατο απόγευμα πρώτος από όλους στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο το pdf του Πριν). Λογαριασμός ενίσχυσης της εφημερίδας (Alpha bank με IBAN GR1801402600260002002006023).

Σας καλούμε να στηρίξετε την εφημερίδα που αγωνίζεται αταλάντευτα για τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας, με όλα τα μέσα: αγοράζοντας το Πριν από το περίπτερο, διαδίδοντας την εφημερίδα σε φίλους και συναγωνιστές, διακινώντας και πουλώντας Πριν σε χώρους εργασίας και σπουδών, σε εκδηλώσεις και συσκέψεις, δίνοντας συνδρομή και ενίσχυση για ακόμα μεγαλύτερη οικονομική στήριξη.

Το Πριν χτυπάει συναγερμό σε όλους τους φίλους/ες και συντρόφους/ισες, σε όλους όσοι θεωρούν χρήσιμη και αναγκαία τη φωνή του. Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε την ασίγαστη προσπάθεια να ανεβάσουμε την ποιότητα της ανατρεπτικής μας παρέμβασης. Δεν μένουμε στάσιμοι, ετοιμάζουμε και νέα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου