ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Επίθεση Των ΜΑΤ Στην Κινητοποίηση Των Νοσοκομειακών Γιατρών

Απρόκλητη επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ δέχτηκαν νωρίτερα μέλη της ΟΕΝΓΕ και Σωματείων Εργαζομένων Νοσοκομείων στην προσπάθειά τους να παρέμβουν σε ημερίδα του ΠΙΣ στην «Αίγλη» Ζαππείου για τις ΣΔΙΤ, στα πλαίσια κινητοποίησης που πραγματοποιούν από το πρωί.

Όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κλήθηκαν από την ηγεσία του ΠΙΣ και τον υπουργό Υγείας, έκαναν χρήση χημικών, γκλομπς και ασπίδων, ασκώντας βία σε βάρος τους. Ωστόσο τα μέλη της ΟΕΝΓΕ και των Σωματείων των Νοσοκομείων κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα διεξαγωγής της ημερίδας, καταγγέλλοντας την αστυνομοκρατία. Παράλληλα, μέλη της ΟΕΝΓΕ, με παρεμβάσεις τους, κατήγγειλαν τα σχέδια πλήρους εμπορευματοποίησης της υγείας, μέσω ΣΔΙΤ, ενώ με απόφαση της ΟΕΝΓΕ και των Σωματείων Εργαζομένων στα Νοσοκομεία, η αίθουσα τελεί υπό κατάληψη. Τα συνθήματα που κυριαρχούν είναι, «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει», «Τα νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις», «Τα νοσοκομεία τα πλήρωσε ο λαός. Δεν τα παζαρεύουμε για χάρη κανενός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου