ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Έξω Tο ΝΑΤΟ Aπό Tο Αιγαίο !

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμφώνησε μέσα σε δύο λεπτά με τη στρατιωτική, ένοπλη λύση στο προσφυγικό πρόβλημα. Συμφώνησε να δολοφονήσει τους πρόσφυγες βάζοντας ανάμεσα στη σωτηρία τους και το θάνατο, τα όπλα του ΝΑΤΟ, ενδίδοντας σε ακόμα έναν εκβιασμό των «φωτισμένων εταίρων» της ΕΕ, αυτή τη φορά για την έξοδο από τη συνθήκη Σένγκεν.

Ο στρατολάγνος, ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος της «αριστεράς» Καμμένος, ως άλλος Σημίτης ευχαρίστησε το ΝΑΤΟ και είχε το θράσος να αφιερώσει τη συμφωνία για την επιχειρησιακή ανάμειξη του στόλου, στη μνήμη των αδικοχαμένων του πολεμικού ελικοπτέρου που κατέπεσε κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης.

Έτσι λοιπόν, η κυβέρνηση, με τη συνεργασία της πολεμοκάπηλης ΕΕ, πηγαίνει την υπόθεση ένα επίπεδο πιο πάνω από την υπεράσπιση του απάνθρωπου φράχτη του Έβρου, στέλνοντας το μήνυμα ότι πλέον, οι κάνες των όπλων του «δυτικού πολιτισμού» θα στοχεύουν τους ανθρώπους που παλεύουν για την ίδια τους τη ζωή. Η ΕΕ, αφού ξεκίνησε ήδη να περιορίζει τις δημοκρατικές ελευθερίες μέσα στα σύνορά της, ξεκαθαρίζει και στους απέξω ότι ούτε ανθρωπιστική είναι, ούτε πολιτισμένη, ούτε συμπονετική, παρά μόνο και αποκλειστικά, απάνθρωπα καπιταλιστική.

Η εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα προκαλέσει τη κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία και ευρύτερα στην περιοχή και του πολεμικού ανταγωνισμού Ελλάδας - Τουρκίας στα θαλάσσια σύνορα του Αιγαίου! Όπου υπήρξε εμπλοκή του ΝΑΤΟ δεν είχαμε ποτέ ειρήνη, αλλά προβοκάτσιες, "θερμά επεισόδια" και πολεμικές συγκρούσεις.

Απέναντι στα κανόνια τους, να υψώσουμε τις σημαίες τις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, να αντιτάξουμε τα δικά μας κοινά συμφέροντα των λαών Ελλάδας και Τουρκίας, να γκρεμίσουμε την «Ευρώπη-φρούριο».

Έξω το ΝΑΤΟ και όλοι οι ιμπεριαλιστές από την περιοχή, ειρήνη – δημοκρατία – συνεργασία των λαών ενάντια στις αστικές τάξεις και σε κάθε καταπίεση.

Να πέσει ο φράκτης στον Έβρο - Ελεύθερη είσοδο και έξοδο προσφύγων και μεταναστών από τα σύνορα.

Εργατική, ταξική και διεθνιστική αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες

Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, έξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου