ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ένταση Τώρα Και Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - Απειλές Του Πρύτανη Για Κλήση Των ΜΑΤ

Με απόφαση του πρύτανη του Ιδρύματος Αχιλλέα Ζαπράνη έχουν διακοπεί τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχουν σφραγιστεί οι αίθουσες, προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνέλευση του συλλόγου φοιτητών.

Στο πανεπιστήμιο έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός φοιτητών, οι οποίοι επιμένουν στη διενέργεια συνέλευσης, ενώ κάνουν διαρκείς εκκλήσεις να συγκεντρωθεί αλληλέγγυος κόσμος στο σημείο.

Αντιπροσωπεία των φοιτητών συναντήθηκε με τον πρύτανη ζητώντας να τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν τη συνέλευση στο κεντρικό αμφιθέατρο, ωστόσο ο ίδιος τους αρνήθηκε χωρίς αιτιολογία. Μάλιστα τους ενημέρωσε πως σε περίπτωση πραγματοποίησης της συνέλευσης σε χώρο του ιδρύματος θα κληθούν δυνάμεις των ΜΑΤ και τηλεοπτικά συνεργεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον διάλογό του με τους φοιτητές ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει τις υπογραφές που έχουν συλλεχτεί για την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης.
Ο ίδιος μάλιστα είπε στους φοιτητές πως μίλησε και συνεννοήθηκε σχετικά με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου φοιτητών του ΠΑΜΑΚ.

Να σημειώσουμε πως το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ελέγχεται από τη ΔΑΠ και απαρτίζεται από τους νέους… Παπαμιμίκους.


Πηγή: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου