ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΚΚΕ (μ-λ) : Το Πολυτεχνείο Θα Συνεχίζει Να Ζει Στους Αγώνες Του Λαού !



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17/11/2014

Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης από την προηγούμενη εβδομάδα να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας κλείνοντας πανεπιστημιακές σχολές σε συνεργασία με τους Πρυτάνεις, γεμίζοντας την Αθήνα με δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ και με τις επιθέσεις κατά των φοιτητικών πορειών, το Πολυτεχνείο απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν πεθαίνει!

Χιλιάδες εργαζόμενοι και νεολαίοι διαδήλωσαν σήμερα στην Αθήνα για να δηλώσουν την διάθεσή τους να αντισταθούν στην πολιτική των ντόπιων εντολοδόχων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, να φωνάξουν την αντίθεσή τους στη πολιτική των πολέμων και της διαίρεσης των λαών από τους ιμπεριαλιστές.

Η κυβέρνηση ενοχλήθηκε από την μαζική συμμετοχή χιλιάδων λαού και έκανε επίδειξη δύναμης με αφορμή δήθεν την παρουσία κάποιων «μπαχαλάκιδων» στο Χίλτον. Προσπάθησε να δημιουργήσει κλίμα τρόμου στους διαδηλωτές είτε χτυπώντας κάποια μπλοκ του αναρχικού χώρου είτε απειλώντας άλλα. Η αποφασιστικότητα όμως των διαδηλωτών δεν επέτρεψε τη διάλυση της πορείας. Τα ΜΑΤ συνέχισαν το πογκρόμ ως τα Εξάρχεια προσάγοντας δεκάδες διαδηλωτές και μη.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την καταστολή κατά της πορείας και χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι ο λαός μας θέλει να αντισταθεί και να παλέψει για την ανατροπή των πολιτικών εξαθλίωσης στη χώρα μας και τις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών από την Ουκρανία μέχρι τη Μέση Ανατολή. Χαιρετίζει το λαό που απέδειξε ότι η επέτειος του Πολυτεχνείου δεν είναι «άλλη μια γιορτή» αλλά μια επέτειος αντίστασης και αγώνα για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ότι θα συνεχίσει να είναι «αγκάθι στο μάτι» του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου