ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ : Η Παραίτηση Μηταράκη Και Το Άδειασμα Πατούλη Δεν Μπορούν Να Κρύψουν Τις Τεράστιες Ευθύνες Μητσοτάκη Στις Πυρκαγιές

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

 

 

Η χώρα ζει μια τεράστια καταστροφή από τις πυρκαγιές. Οι διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη για «ετοιμότητα» κατέρρευσαν. Αποκαλύφθηκε η πλήρης ανικανότητα του δήθεν επιτελικού κράτους να προστατεύσει από τη φωτιά ακόμη και ευαίσθητες στρατιώτες εγκαταστάσεις.

Αν νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του με την παραίτηση του κ. Μηταράκη για «προσωπικούς λόγους» και την «δυσαρέσκεια» για τις ζεϊμπεκιές του κ. Πατούλη, είναι γελασμένος. Η κοροϊδία έχει και τα όριά της.

Το μέγεθος της καταστροφής και το πλήγμα στο κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι τεράστιο για φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια.

Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί σχέδιο για την πολιτική προστασία, την πρόληψη και την αντιμετώπιση, όπως αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου