ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Πάτρα / Έπεσε Γέφυρα Στην Περιμετρική

 

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του - Βαριά τραυματίες και φόβοι για εγκλωβισμένους

 
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ εκφράζονται φόβοι και για εγκλωβισμένους. Από την πτώση τμήματος της γέφυρας τραυματίστηκαν τέσσερις εργαζόμενοι που έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταρρεύσει τμήμα της γέφυρας τουλάχιστον 40 μέτρα μήκος στο ρεύμα από Πάτρα προς Ρίο πάνω από τη Διοδώρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια.

Στο σημείο έχει κληθεί το ΕΚΑΒ.

Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

Οι γέφυρες, μήκους 167 μέτρων και 169 μέτρων αντίστοιχα σε κάθε κλάδο κυκλοφορίας, βρίσκονται στην αρχή της Παράκαμψης των Πατρών.
 
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην μεγάλη περιμετρική μετά την κατάρρευση τμήματος του δρόμου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στην μεγάλη περιμετρική της Πάτρας, μετά την κατάρρευση τμήματος του δρόμου, στην περιοχή Προάστιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε.
 
 

 Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας κατήγγειλε τις παράνομες εργασίες που γίνονταν στο σημείο σήμερα, σε συνθήκες καύσωνα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου