ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Αεροδρόμιο Σύρου / Έκλεισε Επειδή Κατέρρευσε Από Εξάντληση Ο Μοναδικός Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Σύρου, καθώς αρρώστησε ο μοναδικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας που διέθετε.

Όπως γράφει το cyclades24.gr, οι επιβάτες, οι οποίοι έφτασαν στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούν στην πτήση που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 7:20 το πρωί της Παρασκευής προς Αθήνα, δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα για την ακύρωσή της και έτσι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Μεταξύ των επιβατών υπήρχαν και εκείνοι που είχαν ανταποκρίσεις με άλλες πτήσεις προς το εξωτερικό, καθώς υπήρχαν ταξιδιώτες με προβλήματα υγείας.

Προφανώς και δεν ευθύνεται ο μοναδικός ελεγκτής του αεροδρομίου που αρρώστησε, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με του Cyclades24.gr, είναι και με απόσπαση στο αεροδρόμιο.

«Πόσο δηλαδή να αντέξει ένας υπάλληλος ειδικά σε μία περίοδο που οι απαιτήσεις είναι αυξημένες λόγω τουρισμού. Όταν το αεροδρόμιο εξυπηρετεί πυροσβεστικά αεροπλάνα για ανεφοδιασμό τώρα με τις φωτιές, όταν έχουν αυξηθεί οι αεροδιακομιδές και θα πρέπει όλοι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου να βρίσκονται σε επιφυλακή», σχολιάζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Για το ζήτημα μίλησε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Τηλεπικοινωνιακών (FISO) Υ.Π.Α. Γιώργος Κωνσταντινάκης στον τηλεοπτικό σταθμό Attica.
 
Πηγή : tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου