ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ξηλώνεται Το Αφήγημα : Μόλις Πριν Λίγες Μέρες Δόθηκαν Σε Ιδιώτες Οι Καθαρισμοί Δασών

Την ώρα που παραδίδονται στις φλόγες αρκετές περιοχές της χώρας, έρχεται στο φως μια πολύ σημαντική αποκάλυψη που αποτυπώνει ενδεικτικά την προχειρότητα στον σχεδιασμό για τον περιορισμό του κινδύνου πρόκλησης και της εξάπλωσης των πυρκαγιών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του documentonews.gr, οι διαδικασίες για τους καθαρισμούς σε ολόκληρη την Επικράτεια μέσω του προγράμματος Antinero II ξεκίνησαν με χαρακτηριστική καθυστέρηση, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι αναθέσεις υπηρεσιών καθαρισμού σε ιδιώτες έγιναν στα μέσα ή τα τέλη Ιουνίου ή ακόμη και πριν λίγες μέρες στις αρχές Ιουλίου.


Η καθυστέρηση προκύπτει από σχετικά έγγραφα του ΤΑΙΠΕΔ που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια και παρουσιάζονται στο σχετικό δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης αλλά και τον τακτικό προϋπολογισμό και αφορά σε εργασίες καθαρισμού δασών και αρχαιολογικών χώρων η και αρχαιολογικούς χώρους ανά την Επικράτεια στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας.

Σε κάθε περίπτωση, αποδομείται το αφήγημα της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού περί ετοιμότητας και καλής προετοιμασίας του κρατικού μηχανισμού.

→ Δείτε εδώ το δημοσίευμα.

Πηγή : Εφημερίδα Των Συντακτών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου