ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

«Επικίνδυνη Κι Απαράδεκτη» Η Εισηγητική Πρόταση Και Απόφαση Για Αστυνομική Φύλαξη Ψυχικά Ασθενών Κρατουμένων

ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ 


 Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων Ψ.Ν.Α. (Δαφνί) με σημερινή ανακοίνωσή του παίρνει κάθετα αντίθετη θέση ως προς την απόφαση του ΔΣ του ΨΝΑ, αναφορικά με την αστυνομική φύλαξη και συγκέντρωση ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ, των ασθενών που βρίσκονται υπό κράτηση. «Είναι απαράδεκτη από κάθε άποψη» σχολιάζουν για την απόφαση.

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, για να εξυπηρετήσει την Αστυνομία, επαναφέρει από το παράθυρο το τμήμα κρατουμένων που υπήρχε στο ΨΝΑ («15Ανω»), και το οποίο καταργήθηκε μετά από επίμονους, πολύχρονους αγώνες των εργαζόμενων. Την ίδια ώρα, δε λαμβάνει καθόλου υπόψη παραμέτρους όπως η θεραπευτική συνέχεια, η εμφάνιση συρροής κρουσμάτων COVID-19, ενώ έρχεται να αμφισβητήσει ευθέως τον ανώτατο αριθμό κλινών (31), μιας και δεν αποκλείει την περίπτωση, όλοι οι ασθενείς με αστυνομική φύλαξη, να πηγαίνουν σε ένα τμήμα ακόμα και αν αυτό σημαίνει απροσδιόριστο αριθμό νοσηλευόμενων για το συγκεκριμένο τμήμα» αναφέρουν οι εργαζόμενοι και καλούν το Επιστημονικό Συμβούλιο να επανεξετάσει το θέμα , «που οδηγεί σε λογικές παρελθόντα χρόνου ( τμήμα κρατουμένων )» και τη Διοίκηση τού ΨΝΑ «να ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΜΕΣΑ αυτή την απόφαση».

Πηγή : thepressproject

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου