ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΜΕ Καταγγέλλει Το Νέο Όργιο Τρομοκράτησης Στους Απεργούς Της «Μαλαματίνα»

 

Το νέο όργιο τρομοκράτησης με τα χημικά και τις συλλήψεις στο εργοστάσιο της «Μαλαματίνα» καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

 
Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Οι απεργοί στη "Μαλαματίνα" αγωνίζονται για το δίκιο τους, για τα δικαιώματά τους. Η κυβέρνηση και η εργοδοσία απάντησαν σήμερα το πρωί απλώνοντας ξανά όλο το δίχτυ καταστολής και τρομοκράτησης των εργαζομένων, με χημικά, με συλλήψεις, με την επιστράτευση απεργοσπαστικού μηχανισμού.

Η Αστυνομία συνέλαβε ξανά τον Γιάννη Φραγγίδη, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της "Μαλαματίνα" και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ) και τον Άρη Μερκενίδη, πρόεδρο του Σωματείου Πωλητών - Οδηγών και Βοηθών Β. Ελλάδας και επίσης εργαζόμενο στο εργοστάσιο.

Οι εργαζόμενοι στη "Μαλαματίνα" έχουν αποδείξει αυτούς τους μήνες ότι δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω! Οι εργατικές - συνδικαλιστικές οργανώσεις πρέπει να δείξουν ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμα πιο ενεργά τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους στους απεργούς εργάτες της "Μαλαματίνα"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου