ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Στις 7 μ.μ., Το Συλλαλητήριο Στην πλ. Δημαρχείου Ενάντια Στην Ακρίβεια Και Την Ενεργειακή Φτώχεια

 ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

 



Συλλαλητήριο διοργανώνουν σήμερα, Τρίτη 25/10 στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Δημαρχείου, σωματεία και φορείς του Περιστερίου ενάντια στην πολιτική που έχει τσακίσει τα εισοδήματα και τα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού.

Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη που έγινε την Κυριακή 16 Οκτώβρη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, όπου επισημάνθηκε η ανάγκη του συντονισμού της δράσης πάνω στα οξυμένα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά τα λαϊκά στρώματα της πόλης, τα ζητήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής φτώχειας, της κατάστασης στα σχολεία, στα Κέντρα Υγείας κ.ά.

Σε ανακοίνωσή τους σωματεία και φορείς επισημαίνουν μεταξύ άλλων: «Όλοι εμείς, εκπρόσωποι εργατικών σωματείων, συλλόγων, μαζικών φορέων του Περιστερίου απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο το λαό και την νεολαία του Περιστερίου για να ενώσουμε τις φωνές μας σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια που μας επιβάλουν.

Δεν θα ξεπαγιάσουμε, δεν θα πεινάσουμε για να ζεσταίνουν τα κέρδη τους οι λίγοι. Δεν θα ανεχτούμε άλλο να θυσιάζονται οι ανάγκες μας και των παιδιών μας σε παιδεία, υγεία, αθλητισμό και την ίδια στιγμή να δίνεται ζεστό κρατικό χρήμα απλόχερα σε επιχειρήσεις ενέργειας, βιομήχανους και εφοπλιστές.

Αγωνιζόμαστε να ζήσουμε και να νικήσουμε !!!!!!».

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου