ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

O ΣΥΡΙΖΑ Για 16χρονη

Μετά από προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι τομεάρχες Υγείας και Προστασίας του Πολίτη του κόμματος επισκέφτηκαν την 16χρονη στο «Γεννηματάς»

Την 16χρονη που τραυματίστηκε στο Νέο Ηράκλειο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σύμφωνα με καταγγελίες, ύστερα από αντιφασιστική συναυλία, επισκέφτηκε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και ο Κώστας Μπάρκας. 

 

Όπως αναφέρουν οι τομεάρχες Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, επισκέφτηκαν την νεαρή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από «προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη», ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Λευτέρη Μπούλια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η 16χρονη δείχνει να ξεπερνά τον κίνδυνο υγείας που προκλήθηκε. «Όσον αφορά στην ερώτησή μας για τα αίτια του βαρέος τραυματισμού, οι θεράποντες ιατροί μας παρέπεμψαν στην επικείμενη γνωμάτευση της ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση», σημειώνουν ο κ. Μπάρκας και ο κ. Παναγιωτόπουλος. 

«Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στη νεαρή ασθενή και περιμένουμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης», αναφέρουν. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, η 16χρονη κοπέλα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς. 

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε τελικά και στην σύλληψή της, ισχυριζόμενη ότι δεν ευθύνεται αυτή για τον σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης, ενώ ισχυρίζεται ότι την βρήκαν στο έδαφος τραυματισμένη στο κεφάλι.

Αναλυτικά η δήλωσή τους

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχες Υγείας και Προστασίας του Πολίτη αντίστοιχα, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Κώστας Μπάρκας, επισκεφθήκαμε απόψε μετά από το προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», προκειμένου να ενημερωθούμε για την πορεία της υγείας της 16χρονης που τραυματίστηκε μετά την αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Λευτέρη Μπούλια.

Παρουσία της αναπληρώτριας Διοικήτριας του νοσοκομείου, κας Άννας Μάινα, ο θεράπων ιατρός μας εξέθεσε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη κοπέλα, που σύμφωνα με όσα μας ειπώθηκαν δείχνει να ξεπερνά τον κίνδυνο. Όσον αφορά στην ερώτησή μας για τα αίτια του βαρέος τραυματισμού, οι θεράποντες ιατροί μας παρέπεμψαν στην επικείμενη γνωμάτευση της ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στη νεαρή ασθενή και περιμένουμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή : Αυγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου