ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Ο Κ. Μητσοτάκης Στο Ισραήλ, Ο Αμερικανικός Στρατός Στην Ελευσίνα! /// ΠΡΙΝ

▸Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπεύδει στο Ισραήλ για να σφίξει το χέρι στον εγκληματία πολέμου Μπένζαμιν Νετανιάχου και να δηλώσει την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και ολιγαρχίας στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ που ισοπεδώνει τη Γάζα, στελέχη του αμερικανικού στρατού καταφτάνουν ήδη μαζί με αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας στην Ελευσίνα, στην 112 Πτέρυγα Μάχης, η οποία μετατρέπεται σε βάση-ορμητήριο των ΗΠΑ στον υπό εξέλιξη πόλεμο στην Μέση Ανατολή. Η επικίνδυνη εμπλοκή και στήριξη της Ελλάδας στα επιθετικά επεκτατικά σχέδια του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ κλιμακώνεται και νέες αμερικανικές βάσεις αναπτύσσονται, καθώς η Σούδα έχει «φρακάρει» από την επιχειρησιακή υπερφόρτωση!

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Δίκτυο «Σπάρτακος» η αμερικανική εγκατάσταση στην Ελευσίνα δεν έχει να κάνει με την απόσυρση αμάχων πολιτών των ΗΠΑ, όπως είχε αρχικά πλασαριστεί, αλλά με τη διοχέτευση πολεμικού υλικού στο Ισραήλ, με παρουσία και μάχιμων τμημάτων του αμερικανικού στρατού, έτοιμων για κάθε συμμετοχή!

Η ανάγκη να δυναμώσει η πάλη του λαού για την απεμπλοκή της χώρας από τον εγκληματικό πόλεμο του Ισραήλ και τα σχέδια ΗΠΑ/ΝΑΤΟ είναι επιτακτική. Φορείς της Ελευσίνας και της Δυτικής Αττικής διοργανώνουν συγκέντρωση την Τετάρτη το απόγευμα στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου