ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Μεγάλη Διαδήλωση Υπέρ Των Παλαιστινίων Στην Ελευσίνα

Πλήθος κόσμου κατήγγειλε τη μετατροπή της Ελευσίνας σε πολεμικό ορμητήριο.

Την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης εξέφρασαν πλήθος κόσμου, εργατικά σωματεία και επαγγελματικές ενώσεις, Φοιτητικοί Σύλλογοι και άλλοι φορείς που διαδήλωσαν απόψε στην Ελευσίνα.

Παράλληλα κατήγγειλαν τη μετατροπή της Ελευσίνας σε πολεμικό ορμητήριο, και συγκεκριμένα την παράδοση της 112 Πτέρυγας Μάχης για να μετασταθμεύσουν οι Αμερικανοί δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ κ.ά.


«Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά» ήταν ένα απ' τα κυρίαρχα συνθήματα.

Στη μεγάλη κινητοποίηση συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών πραγματοποίησε παρέμβαση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ελευσίνας, απαιτώντας να παρθεί απόφαση κατά της μετατροπής της πόλης σε ορμητήριο πολέμου.

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ υπήρξε δέσμευση ότι θα υπάρξει ψήφισμα που καταδικάζει την χρήση της 112 ΠΜ σαν ορμητήριο για τη σφαγή στη ΓΑΖΑ.

Από τη συγκέντρωση ανακοινώθηκε νέο συλλαλητήριο και συναυλία την Κυριακή 5 Νοέμβρη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα και πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Πηγή : Εφημερίδα Των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου