ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Μεγάλη Kαι Δυναμική Διαδήλωση Αλληλεγγύης Στην Παλαιστίνη

▸Ολοκληρώθηκε η μεγάλη πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ απάντηση στο εγκληματικό χτύπημα στη Γάζα 

 



Χιλιάδες λαού και νεολαίας πραγματοποίησαν μια μεγάλη πορεία από το Σύνταγμα μέχρι την πρεσβεία του Ισραήλ, καταδικάζοντας αποφασιστικά το εγκληματικό σφυροκόπημα της Γάζας από το κράτος-τρομοκράτη, απαιτώντας λευτεριά στην Παλαιστίνη. Η πορεία ήταν εντυπωσιακή και σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις έφτασε και τις 10.000 άτομα! Απρόκλητο κτύπημα των ΜΑΤ έξω από την πρεσβεία κατά των διαδηλωτών, με χημικά και κρότου λάμψης, σε μια έμπρακτη έκφραση της υποστήριξης της ελληνικής κυβέρνησης στην… “αυτοάμυνα” του Ισραήλ!

Μετά και το νέο τρομερό έγκλημα με τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα την Τρίτη, με αποτέλεσμα εκατοντάδες θύματα (νεκρούς και τραυματίες) γίνεται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη εκδήλωσης αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης και η απαίτηση να σταματήσει τώρα ο βομβαρδισμός της Γάζας και να ακυρωθούν τα σχέδια για εισβολή του Ισραήλ.

Για όλους αυτούς τους λόγους το μήνυμα που έστειλε το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν εργατικά σωματεία, συλλογικότητες και αριστερές οργανώσεις και κινήσεις την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας για αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης ήταν ιδιαίτερα σημαντικό.

Σωματεία που συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα στις 7 μ.μ.

Πρωτοβάθμια σωματεία, οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής και αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς, καθώς και αντικαπιταλιστικές κινήσεις πόλης πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση στο άγαλμα Κολοκοτρώνη στις 6:30 μ.μ. και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα, από όπου ξεκίνησε μεγάλη πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ.
 
 
 
Πηγή : Πριν, 902, Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου