ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Σοβαρός Τραυματισμός 16χρονης Από Αστυνομικούς Μετά Την Αντιφασιστική Συναυλία Στο Ν. Ηράκλειο

Αναίσθητη μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στη γενική εφημερία του ΓΝΑ Γεννηματάς το Σάββατο 16χρονη κοπέλα με τραύματα στο κεφάλι. Η κοπέλα έφερε  «ένα σημαντικό κάταγμα στην ινιακή χώρα αριστερά, υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιά καθώς και αιμορραγικές θλάσεις στο εγκεφαλικό παρέγχυμα».  Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ξυλοδαρμό της από αστυνομικούς και συγκεκριμένα από δυνάμεις της ΟΠΚΕ.  Η αστυνομία ενώ αρχικά προσπάθησε να αποποιηθεί την ευθύνη στη συνέχεια αστυνομικοί επιβεβαίωσαν σύγκρουση ομάδας της ΟΠΚΕ με νεαρούς ισχυριζόμενοι πως οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ρίψη χημικών «για να απεγκλωβιστούν».  Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις μαρτυρίες καταδίωξαν του νεαρούς και στη συνέχεια τους ξυλοκόπησαν.

Ακόμα και στα χειρουργικά επείγοντα οι αστυνομικοί δεν άφησαν λεπτό μόνη της την κοπέλα, καθώς άντρας της ασφάλειας επέμενε να βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί της ενώ ζητήθηκε από τους γιατρούς να αποχωρήσει.

Πηγή : Πριν

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου