ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου Συγκέντρωση Και Πορεία Αλληλεγγύης Στο Λαό Της Παλαιστίνης

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

 

Προσυγκέντρωση άγαλμα Κολοκοτρώνη στις 6.30 μμ

Αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να αφήσουμε τον γενναίο λαό της Παλαιστίνης μόνο του να αντιμετωπίσει αυτή τη στρατιωτική μηχανή της αποικιοκρατίας και της κατοχής. Όπως οι κυβερνήσεις του Ισραήλ βασίζονται στους ιμπεριαλιστές εταίρους τους για να συνεχίσουν να επιτίθενται στον παλαιστινιακό λαό, η αντίσταση στην Παλαιστίνη βρίσκει επίσης την υποστήριξή της στις δυνάμεις που μάχονται για κοινωνική δικαιοσύνη, για απελευθέρωση των λαών από κάθε καταπίεση. Από τους κατακτητές, από την εγχώρια αστική τάξη, από εκείνους που το παίζουν φίλοι προωθώντας απλώς τα δικά τους συμφέροντα.

Ο αγώνας των παλαιστινίων μπορεί να νικήσει μόνο εάν γίνει υπόθεση του ίδιου του λαού, χωρίς διαμεσολαβητές. Διεκδικώντας και κερδίζοντας την αλληλεγγύη των άλλων λαών της περιοχής.

Το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση δηλώνουν την αλληλεγγύη της στον παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του για λευτεριά. Η αλληλεγγύη μας να γίνει η ασπίδα των Παλαιστινίων, για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ελευθερία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου