ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης / Η Χώρα Δικαιούται Να Έχει Μία Προοδευτική Κυβέρνηση

 


Το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άσκησε και ο πέμπτος υποψήφιος πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις που έκανε αφού ψήφισε τόνισε ότι είναι «συγκινημένος από την κοσμοσυρροή», καθώς όπως είπε έχει εμφανιστεί στα εκλογικά κέντρα «πάρα πολύς κόσμος» και κάλεσε για «υπομονή» όσους είναι «στις γραμμές», καθώς «είναι απρόσμενη η προσέλευση αλλά αξίζει τον κόπο γιατί η χώρα δικαιούται να έχει μία Προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο».

«Μία Προοδευτική κυβέρνηση που βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και ξέρει να διαχειρίζεται το μέλλον τους πόρους και να μην τα προβλήματα του τόπου μία σύγχρονη πατριωτική κυβερνώσα αριστερά» διευκρίνισε. «Αυτό είναι το ουρανό μου αυτό φαίνεται να βλέπει ο κόσμος και να ανταποκρίνεται. Κάντε υπομονή ψηφίστε σήμερα όποιον θέλετε και από αύριο ενωμένοι συνεχίζουμε μαζί. ευχαριστώ πολύ και με τη νίκη», κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου