ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Οι Προσυγκεντρώσεις Για Την Απεργία 21 Σεπτέμβρη 10.30π.μ. Στο Σύνταγμα Έχουν Οριστεί Για Τις 9.45π.μ.

 

Στις 9:45πμ έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και  Συνδικάτων  για την απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα, έχουν οριστεί στα εξής σημεία:

  • Πλατεία Κάνιγγος: Εργατικό Κέντρο Ανατολικής Αττικής, Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, μαζικοί φορείς των δήμων της Ανατολικής Αττικής.
  • Ομόνοια: Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, Σωματεία και Ενώσεις Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών, Ομοσπονδίες και Σωματεία Συνταξιούχων, μαζικοί φορείς των δήμων της Αθήνας.
  • Προπύλαια: Σωματεία Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Σωματεία Εργαζομένων σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα, Σύλλογοι Φοιτητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου