ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΕΡΓΙΑ ... /// ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29


 Πέρασαν 3 μήνες από την επανεκλογή της ΝΔ και την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτό το  διάστημα είδαμε τα αποτελέσματα του επιτελικού κράτους (πυρκαγιές, πλημμύρες...).

Σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον ψηφίζεται την Πέμπτη 21/9 το εργασιακό νομοσχέδιο του ΄Αδωνη και το ΕΚΑ - ΑΔΕΔΥ και σωματεία του ΠΑΜΕ έχουν καλέσει σε Απεργία.

 

Μια απεργία που δεν είναι διαφορετική από τις προηγούμενες (δηλαδή χωρίς ενημέρωση, οργάνωση, σχέδιο, προοπτική και κυρίως αποτελεσματική...)

Μείον βέβαια η απουσία της ΓΣΕΕ όσο και οι διαφορετικές συγκεντρώσεις που "σπάνε" την ενιαία απάντηση ακόμα και αν αποτελεί "ντουφεκιά".

Ας διαψευστώ -όμως- λόγω της κατάστασης της εργατική τάξης η συμμετοχή στην απεργία και η μαζικότητα των συγκεντρώσεων θα είναι κάτω από τις απαιτήσεις της επίθεσης της ΝΔ.

Έχει νόημα να απεργήσεις και βέβαια, να διαδηλώσεις και βέβαια.. αλλά δεν θα αντέξω να ακούσω τα χιλιοειπωμένα λόγια για μαζικότητα και κλιμάκωση...τουλάχιστον να μην "πέσουμε αμαχητί"...

Όσοι και όσες (δεν έχουν σωματείο) από την λεγόμενη ριζοσπαστική - επαναστατική αριστερά γνωρίζουν ότι η ΒΙΟΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ .... ας πορευτούν και να πλαισιώσουν το μπλοκ - μιας και είναι το μόνο κομμάτι της εργατικής τάξης που απόδειξε με πράξη ότι είναι το πιο πρωτοπόρο και χρειάζεται την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μας - ...

 

ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου