ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ HILTON

ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ HILTON ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ”

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν δεκάδες στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, παρουσία του επικεφαλής της ΛΑ.Ε, Παναγιώτη Λαφαζάνη, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 10 Μαρτίου, με κατάληψη της κεντρικής εισόδου του ξενοδοχείου ΧΙΛΤΟΝ, στην Αθήνα, όπου διεξάγονται οι συζητήσεις ανάμεσα στους αρμόδιους υπουργούς και τους εκπροσώπους του «κουαρτέτου».

Λόγω της αιφνιδιαστικής κινητοποίησης, οι αρμόδιοι υπουργοί και οι εκπρόσωποι του «κουαρτέτου» αναγκάστηκαν να μπουν στο ξενοδοχείο από το γκαράζ. Μεταξύ των συνθημάτων που ακούστηκαν από τους συγκεντρωμένους κυριάρχησαν τα: «Ο λαός απαιτεί, έξω οι Τροϊκανοί», «Αγώνας ταξικός, τέρμα στη ληστεία, το Χίλτον να γίνει εργατική εστία», «Κατρούγκαλος και Τσίπρας έκαναν συμφωνία να σώσουνε τις τράπεζες, να κλείσουν τα ταμεία», «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί», και «Τα ισοδύναμα τους είναι μια απάτη, όχι άλλα βάρη στων εργατών την πλάτη». Στο κεντρικό πανό αναγραφόταν «Quartet Go Home – Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση».


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΡΟΪΚΑΝΗ ΧΟΥΝΤΑ

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, έκανε την εξής δήλωση: «Το μήνυμα της σημερινής κατάληψης της εισόδου στο Χίλτον είναι απλό: Να φύγει αμέσως από την Ελλάδα η τροϊκανή χούντα, να συντριβεί και να πέσει η κυβέρνηση των μνημονιακών υπαλλήλων και μαζί της όλο το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη ριζοσπαστική ανατροπή και μια νέα δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία».
Πηγή : iskra  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου