ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Σήμερα (Δευτέρα 15/5) Στα Προπύλαια Η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση

 


ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στα Προπύλαια θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία θα καλυφθεί και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ. Θα αποτελέσει μια κορύφωση των δραστηριοτήτων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα, όπου ήδη γίνονται πλήθος συγκεντρώσεων στις γειτονιές, περιοδείες σε εργασιακούς χώρους, ομιλίες και εξορμήσεις. Ταυτόχρονα θα είναι και ένας τελικός σταθμός πριν την τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μάη. Την ίδια ώρα συνεχίζονται, τις επόμενες ημέρες, και οι πολιτικές εκδηλώσεις των τοπικών επιτροπών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αρκετές περιοχές της χώρας.

 

Την Κυριακή 14/5 εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Χανιά και Πόρτο Ράφτη. Στο Πόρτο Ράφτη, η εκδήλωση με ομιλητές τους Σύλβια Κοιλάκου και Σταύρο Μαυρουδέα θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στο ΚΑΠΗ (διασταύρωση για το λιμάνι). Θα συντονίζει η Κατερίνα Τουλγαρίδου. Στα Χανιά, η τοπική επιτροπή διοργανώνει κεντρική προεκλογική εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Δασκαλογιάννη και Επισκόπου Νικηφόρου (πίσω από το Βενιζέλειο Ωδείο). Θα μιλήσουν η Μαρία Καλιτσουνάκη και ο Πάνος Παπανικολάου.

Τέλος την Τρίτη 16/5, στις 8 μ.μ., η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Βύρωνα-Παγκρατίου καλεί σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Λαζάρου (Βύρωνας). Ομιλητές: Γιάννης Ελαφρός και Λέανδρος Μπόλαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου