ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Δευτέρα 15 Μαΐου, Στα Προπύλαια, Η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση Της ΑΝΤΑΡΣΥΑ




▸Τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 7:30 μ.μ. στα Προπύλαια θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η συγκέντρωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ. Στα Προπύλαια λειτουργεί και το κεντρικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η κεντρική συγκέντρωση στα Προπύλαια τη Δευτέρα θα αποτελέσει μια κορύφωση των δραστηριοτήτων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα, που ήδη πραγματοποιεί πλήθος συγκεντρώσεων στις γειτονιές, περιοδείες σε εργασιακούς χώρους και ομιλίες και εξορμήσεις. Η συγκέντρωση της Δευτέρας θα είναι ταυτόχρονα και ένας τελικός σταθμός πριν την τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μάη, με τα μηνύματα που έρχονται στις Τοπικές και Κλαδικές Επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να είναι ενθαρρυντικά. Από την Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίνεται ιδιαίτερο βάρος για την επιτυχία και μαζικότητα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου