ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Tης ΚΣΕ Tης ΑΝΤΑΡΣΥΑ Για Το Θάνατο Του Τάκη Τσίτσου

Έφυγε σήμερα Δευτέρα 28/11, σε ηλικία 46 χρονών ο σύντροφος Τάκης Τσίτσος, μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Γραφείου της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, μετά από γενναία και μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.
Ο Τάκης Τσίτσος εντάχθηκε στο κομμουνιστικό κίνημα και την ΚΝΕ από τα μαθητικά του χρόνια. Το 1989, απορρίπτοντας τη συναίνεση και τη συμμετοχή σε αστικές κυβερνήσεις, συμμετείχε ενεργά στη συγκρότηση του ΝΑΡ. Από τότε μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του, συνέβαλλε αποφασιστικά στην προσπάθεια επαναθεμελίωσης της κομμουνιστικής αριστεράς και στις μετωπικές πρωτοβουλίες συγκρότησης του αντικαπιταλιστικού πόλου. Πρωταγωνιστική υπήρξε η συμβολή του στην διαμόρφωση της πολιτικής φυσιογνωμίας και λειτουργίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, από την ίδρυσή της, ενώ εκλέχτηκε δύο φορές μέλος της Κεντρικής Συντονιστική Επιτροπής της.

Ο σύντροφος Τάκης, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, υπήρξε συνεπής και ακούραστος αγωνιστής, ταγμένος στην υπόθεση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς μέχρι και την τελευταία του πνοή. Θα λείψουν σε όλους μας η πολιτική του οξυδέρκεια, το χιούμορ και η ζωντάνια του. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Η ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του και στους συντρόφους του στο ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στον Πύργο Ηλείας, στις 2:30 μ.μ.

Για όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία θα αναχωρήσουν πούλμαν στις 8:30 το πρωί από το Μουσείο στην Πατησίων. Δηλώσεις συμμετοχής στο 6949526261 (Λουκάς Πετροκόκκινος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου