ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ρατσιστική Eπίθεση Kατά Mετανάστη Διανομέα

 ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


Θύμα επίθεσης έπεσε ακόμα ένας μετανάστης διανομέας επί της οδού Κύπρου στο Περιστέρι, την ώρα που διέρχονταν για να παραδώσει παραγγελία σε κατοικία και τελικά κατέληξε στο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, ο Ισμαήλ Μοχαμάντ δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και στο χέρι από φασιστοειδές, αφού τον προσπέρασε «με μεγάλη μηχανή με επικίνδυνο τρόπο, κόβοντας του τον δρόμο και αναγκάζοντας τον να φρενάρει».

«Τότε του φώναξε: "Θα με σκοτώσεις". Ο άλλος κατέβηκε από τη μηχανή και του φώναξε "Άντε ρε βρομιάρη Πακιστανέ φύγε από εδώ". Άρχισε αν τον χτυπά με γροθιές στο ακάλυπτο μέρος του προσώπου από κράνος ανοικτό και στο χέρι, προκαλώντας του τραυματισμό. Συνέχισε να του φωνάζει όταν τον είδε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του: «"Κάνε ό,τι θες με την Αστυνομία"» αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ και ζητά τη σύλληψη του δράστη.

Όπως σημειώνει η Κίνηση, ο Μοχαμάντ είχε δεχτεί ξανά επίθεση τον Μάρτη του 2015 μαζί με άλλο ένα άτομο στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας.

«Το χέρι των φασιστοειδών οπλίζει με ρατσιστικό μίσος η αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η πολιτική της ακρίβειας, της διάλυσης του ΕΣΥ, της στήριξης των φονιάδων του λαού της Παλαιστίνης, της πολιτικής που πνίγει πρόσφυγες στη Πύλο και τους καίει στη Δαδιά» σημειώνει η ΚΕΕΡΦΑ ζητώντας «νομιμοποίηση των μεταναστών, ανοιχτά σύνορα για την προσφυγιά, διάλυση των φασιστικών συμμοριών, των ορφανών της Χρυσής Αυγής που βρήκαν καταφύγιο στο ναζιστικό μόρφωμα των Σπαρτιατών του Κασιδιάρη».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου