ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Χρ. Γιαννούλης : Εικονική Πραγματικότητα Της Κυβέρνησης Για Την Ακρίβεια

Δήλωση του Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχη Ανάπτυξης 

 

 

«Επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ελάχιστη επαφή έχει με την πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, στην καθημερινότητα τους.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, σύμφωνα με την οποία οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την ακρίβεια έχουν αυξήσει το διαθέσιμο εισόδημα, μόνο μειδίαμα προκαλεί στους πολίτες.

Ειδικά αυτές τις ημέρες όπου η ακρίβεια έριξε βαριά τη σκιά της στο γιορτινό τραπέζι.

Ο κύριος Μαρινάκης επιμένει στο αφήγημα της εισαγόμενης ακρίβειας, την ώρα που ο πληθωρισμός στα τρόφιμα και οι ανατιμήσεις σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών είναι πολύ πιο πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Δυστυχώς για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οι θλιβερές πρωτιές της Ελλάδας σε μια σειρά από κατηγορίες, έρχονται να διαψεύσουν το κυβερνητικό αφήγημα.


Η υπομονή των πολιτών, που καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης, έχει πλέον εξαντληθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου