ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Εκατοντάδες Για Την Παλαιστίνη Στον Πειραιά Ενάντια Στη Σιωνιστική ΖΙΜ

του Θόδωρου Κουτσουμπού 

 

 

Free, free PALESTINE, Κάτω τα χέρια από Γάζα, Νίκη στο λαό της Παλαιστίνης, Νίκη στα όπλα των αγωνιστών της Γάζας, Κάτω ο σιωνισμός και ο Ιμπεριαλισμός.


Με τέτοια συνθήματα, εκατοντάδες αγωνιστές από Ελλάδα και Παλαιστίνιοι, συγκεντρώθηκαν έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά και μετά από σύντομες ομιλίες έκαναν πορεία στην οδό Κάστορος, όπου βρίσκεται η έδρα της Ισραηλινής εταιρείας ΖΙΜ. Η ΖΙΜ, γιγάντια μεταφορική εταιρεία, είναι βασικός μεταφορέας εμπορευμάτων και όπλων προς το Ισραήλ. Η Ελλάδα, υπό την κυβέρνηση Μητσοτάκη παρέχει αφειδώς “εξυπηρετήσεις” στο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ διαθέτοντας αεροδρόμια και λιμάνια, ενώ μια φρεγάτα του ελληνικού πολεμικού ναυτικού συνδράμει τον στόλο του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο και ετοιμάζονται να στείλουν ελληνικά πολεμικά στην Ερυθρά Θάλασσα.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και η Πρωτοβουλία Εργατικών Σωματείων για την Παλαιστίνη και υποστηρίχθηκε από πολλές αριστερές οργανώσεις και αγωνιστές (ανάμεσά τους το ΕΕΚ).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου