ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Σαββατιάτικες Δράσεις Για Τη Γάζα

 Όχι στη γενοκτονία των Παλαιστινίων

 

 Πηγή : Νέα Προοπτική

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στην γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα που πραγματοποιεί το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ με τη στήριξη των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και της ΕΕ. Είναι η πρώτη Σαββατιάτικη δράση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων. Η Μαχόμενη Εργατική Κίνηση και το ΕΕΚ υποστηρίζουν την πρωτοβουλία.

Στη συγκέντρωση του Σαββάτου συμμετείχαν εκπρόσωποι εργατικών σωματείων, συλλογικοτήτων και πολιτικών οργανώσεων της αριστεράς, και Παλαιστίνιοι εργαζόμενοι. Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό και κατήγγειλαν την κυβέρνηση της Ν.Δ. η οποία στηρίζει ενεργά την γενοκτονία στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού μπλοκ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. 

Η ανακοίνωση των σωματείων ταυτόχρονα στόχευε “στο αδιαπέραστο τείχος της ενημέρωσης, στην παραπληροφόρηση και λογοκρισία από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και την προκλητική μεροληψία υπέρ του Ισραηλινού κράτους – δολοφόνου”.

Η ανακοίνωση τονίζει:

Χαιρετίζουμε, τα εργατικά σωματεία, τις συλλογικότητες, τους αγωνιστές και τις πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς που στήριξαν το κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό Σωματείων και Συλλογικοτήτων» και της «Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων».

Καλούμε και το επόμενο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, 12 μμ, (και κάθε Σάββατο) στο Σύνταγμα, όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τις πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς, κάθε αντιιμπεριαλιστή δημοκρατικό πολίτη, κάθε ευαισθητοποιημένο άνθρωπο να στηρίξουν και πάλι την κινητοποίηση.

  • Να σταματήσουν τώρα οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στην Γάζα.
  • Καμία εμπλοκή μας χώρας μας.
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

«Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων»

«Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα»

(23/12/2023)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου