ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Στο Λιμάνι Της Σούδας Το Αεροπλανοφόρο «USS Gerald Ford» - Κάλεσμα Σε Κινητοποίηση Στις 28 Δεκέμβρη

 

Από το πρωί της Τρίτης 26 Δεκέμβρη έδεσε στο λιμάνι της Σούδας, το μεγαλύτερο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, το «USS Gerald Ford». Το γιγαντιαίο πλοίο, μήκους 337 μέτρων και εκτοπίσματος περίπου 100.000 τόνων, έχει πλήρωμα 6.000 ατόμων και αναμένεται να παραμείνει στα Χανιά μέχρι τις 30 Δεκέμβρη, ενώ το πλήρωμα θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί την πόλη τις ημέρες των Χριστουγέννων. Το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου θα κατέβει από το αεροπλανοφόρο το μεσημέρι.

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων: Να μην επιτραπεί η απόβαση των φονιάδων των λαών στην πόλη μας

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καλεί σε νέα κινητοποίηση τον χανιώτικο λαό την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, για να εκφράσει την αντίθεσή του στη μετατροπή μιας ολόκληρης χώρας σε ορμητήριο πολέμου για το μακέλεμα άλλων λαών και ιδιαίτερα την πόλη των Χανίων σε ένα μόνιμο σημείο στάθμευσης και αναψυχής του ΝΑΤΟικού στόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου