ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Προς Το 5ο Συνέδριο Του ΝΑΡ : Εκδήλωση Παρουσίασης Των Θέσεων Στις 16/12


▸Με μια μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης των Θέσεων της Πολιτικής Επιτροπής για το 5ο Συνέδριο του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκέμβρη στην Αθήνα ξεδιπλώνεται η δράση της οργάνωσης προς το συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 1-3 Μάρτη 2024 στην Αθήνα. Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο Σαριπόλου, στη Νομική Σχολή της Αθήνας, στις 6.30 μ.μ. Η παρουσία των Θέσεων θα γίνει από τους Δημήτρη Γκόβα, Γιώτα Ιωαννίδου και Σπύρο Ρούμπα.

Το 5ο Συνέδριο του ΝΑΡ έχει ως κεντρικό σύνθημα «Για ένα πολιτικό σχέδιο και νέας κομμουνιστικής ελπίδας και επαναστατικής προοπτικής – Κάνουμε το επόμενο βήμα!» Οι Θέσεις της ΠΕ έχουν δημοσιευτεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΝΑΡ, ενώ το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει και η έντυπη έκδοση, μετά την επικαιροποίηση που έχει γίνει λόγω των εξελίξεων που μεσολάβησαν. «Στόχος είναι να αποτελέσουν αντικείμενο δημόσιας συζήτησης, κριτικής και προβληματισμού για τους ανθρώπους του αγώνα, τον κόσμο της εργασίας και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία. Να συμβάλουν στη διαμόρφωση σύγχρονης αντίληψης και μάχιμης γραμμής», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η τρίμηνη οικονομική εξόρμηση του ΝΑΡ (Δεκέμβρης-Φλεβάρης) με στόχο την πολιτική και οργανωτική του ενίσχυση κι αναβάθμιση. Οικονομική ενίσχυση συγκεντρώνεται με κουπόνια και «χέρι με χέρι», αλλά και μέσω καταθέσεων στο όνομα Μαρξιστικό Πολιτιστικό Εργαστήρι στους λογαριασμούς Εθνικής Τράπεζας με IBAN: GR6301101510000015100178175 και Τράπεζας Πειραιώς με IBAN: GR6301710240006024151313688.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου